Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση Λαγοπάτης Σ. Παναγιώτης ιδρύθηκε το 1989 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας με κύριο αντικείμενο εργασίας, την εμπορία ανταλλακτικών για φορτηγά και λεωφορεία MERCEDES – MAN.

Κατά την περίοδο 1995-2009 η επιχείρησή μας ήταν εξουσιοδοτημένη ως αντιπροσωπεία της MAN ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τμήμα ανταλλακτικών για το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Στη συνέχεια επεκτάθηκε και σε άλλες μάρκες φορτηγών και λεωφορείων όπως: SCANIA -VOLVO – DAF – IVECO.

Τα τελευταία χρόνια η γκάμα εμπορευμάτων μας διευρύνθηκε με αξεσουάρ τόσο για επαγγελματικά όσο και για επιβατικά οχήματα. Επίσης δημιουργήθηκε μία πλούσια γκάμα ανταλλακτικών για επιβατικά οχήματα ανταποκρινόμενη στην αυξημένη ζήτηση των πελατών μας. 

Η εμπειρία των 33 χρόνων, σε συνδυασμό με την ποιότητα , την άμεση εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία, χαρακτηρίζει την επιχείρηση  Λαγοπάτης Σ. Παναγιώτης από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής της έως και σήμερα.

Η ανάγκη για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα υπήρξε το κίνητρο για την δημιουργία του ολοκαίνουργιου e-shop μας : www.lagopatisparts.gr με χιλιάδες κωδικούς καταξιωμένων και επώνυμων εργοστασίων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες κάθε αυτοκινήτου και καταναλωτή.